Deze training is onmisbaar voor bestuursleden van VvE’s die zonnepanelen willen. U krijgt in een middag antwoord op alle vragen die u zichzelf stelt: hoe zit het met ons dak, welke technieken bestaan er, hoe gaan we dit betalen, hoe zit het met de besluitvorming, hoe krijgen we de mensen mee, en wat mag er juridisch gezien wel en niet met het dak?

Zonnepanelen zijn een uitstekende eerste stap naar verduurzaming van appartementencomplexen. Helaas sluiten vraag en aanbod in de markt niet goed op elkaar aan, waardoor VvE’s vaak niet verder komen dan goede bedoelingen. De VvE Zonnecoach doet er alles aan om deze goede bedoelingen om te zetten in resultaat. Het doel van deze training is om u als bestuurder, technische commissielid of beheerder in staat te stellen zonnepanelen op het dak van uw VvE te krijgen. De VvE Zonnecoach is een initiatief van Enpuls (onderdeel Enexis Groep) en VvE Belang.

Over de trainer:

Stephan van Berkel is een ervaren trainer, zonnecoach en adviseur. Hij werkte voorheen voor een installatiebedrijf actief in de zonne-energie. Daarnaast verzorgt hij verschillende trainingen bij opleider Switch2Solar. Ook installeert hij regelmatig zelf zonnedaken.

  • Duur
    12:00 begin met lunch en eindigen rond 17:00
  • Prijs
    € 150 incl. BTW per persoon
Direct inschrijven:
Opleiding ZonneCoach