De juridische aspecten van de VvE 

Om het functioneren van een VvE beter te begrijpen is het noodzakelijk om goed op de hoogte te zijn van de belangrijkste juridische aspecten van de VvE. In deze cursus van één dag gaan we in op de  wet- en regelgeving met betrekking tot het appartementsrecht. Ook staan we stil bij de verschillende organen binnen de VvE en hoe de taken en bevoegdheden verdeeld zijn. 

Ten slotte leert u hoe geschillen met en binnen de VvE opgelost kunnen worden en welke procedures gevolgd dienen te worden. Onze docenten zorgen ervoor dat de belangrijkste actualiteiten worden meegenomen.

In september 2021 wordt deze cursusdag online aangeboden. In november 2021 wordt deze dag op locatie verzorgd en wel in Zeist. Vanzelfsprekend worden daarbij de richtlijnen van het RIVM i.h.k.v. de coronamaatregelen stipt opgevolgd. 

De prijs voor de online cursus bedraagt €490,05 incl. BTW. Voor aangeslotenen van VvE Belang en €517,25 incl. BTW voor niet aangeslotenen. Let op: voor deze cursus dient u in het bezit te zijn van een laptop of computer met stabiele internetverbiding .

De prijs voor de cursus op locatie bedraagt voor aangeslotenen van VvE Belang €544.50 incl. BTW. Niet aangesloten? Dan bedragen de kosten €575,75 incl. BTW. Beide bedragen zijn inclusief lunch en lesmateriaal.

  • Duur
    De cursus begint om 9.30 uur tot 16.30 uur. De lunch wordt verzorgd.
  • Prijs
    Vanaf €490,05 incl. BTW
Direct inschrijven:
Vakopleiding: De juridische aspecten van de VvE