De juridische aspecten van de VvE 

Om het functioneren van een VvE beter te begrijpen is het noodzakelijk om goed op de hoogte te zijn van de belangrijkste juridische aspecten van de VvE. In deze cursus van één dag gaan we in op de  wet- en regelgeving met betrekking tot het appartementsrecht. Ook staan we stil bij de verschillende organen binnen de VvE en hoe de taken en bevoegdheden verdeeld zijn. 

Ten slotte leert u hoe geschillen met en binnen de VvE opgelost kunnen worden en welke procedures gevolgd dienen te worden. Onze docenten zorgen ervoor dat de belangrijkste actualiteiten worden meegenomen.

De cursussen worden 'live' op locatie verzorgd. Uiteraard worden de regels van het RIVM gevolgd en nageleefd betreft de coronamaatregelen.

Ook bieden wij u de mogelijkheid de cursus online te volgen op dinsdag 8 september 2020. Hiervoor wordt het programma Teams van Microsoft gebruikt. U ontvangt vooraf een duidelijke uitleg hoe u kunt deelnemen via internet. U betaalt als aangeslotene € 405,- excl. btw. en incl. naslagmateriaal. Niet aangesloten? Dan betaalt u € 427,50 excl. btw en incl. naslagmateriaal.

  • Duur
    De cursus begint om 9.30 uur tot 16.30 uur. De lunch wordt verzorgd.
  • Prijs
    Juridische aspecten van de VvE aangeslotene €450,00 ex btw /Juridische aspecten van de VvE niet aangeslotene €475,00 ex btw
Direct inschrijven:
Vakopleiding: De juridische aspecten van de VvE