VvE Beheer en Bestuur

Bij het beheer van een VvE en bij het bestuur van een VvE komt heel wat kijken. Zonder een goede basis op juridisch, bouwkundig en financieel gebied is een goed beheer en bestuur niet mogelijk. De belangen bij een goed beheer zijn echter groot, niet alleen op de korte termijn, maar zeker ook op de lange termijn. Daarom heeft VvE Belang al sinds jaar en dag een gedegen vakopleiding over VvE Beheer en Bestuur. VvE Opleidingen heeft deze opleiding in haar opleidingsaanbod opgenomen. Deze opleiding is onontbeerlijk voor iedereen die met VvE Beheer of VvE Bestuur te maken heeft.

Het betreft een 2 daagse vakopleiding. De eerste dag staat in het teken van juridische zaken; de tweede gaat over financieel/bouwkundige aspecten van VvE-bestuur en beheer. U kunt ook voor de dagen afzonderlijk inschrijven.

De opleidingsdagen worden 'live' op locatie verzorgd. Uiteraard worden de regels van het RIVM gevolgd en nageleefd betreft de coronamaatregelen.

  • Duur
    Aanvang: 09.30 uur, einde: 16.00 uur inclusief een half uur lunchpauze.
  • Prijs
    De prijs voor deze vakopleiding bedraagt € 950- excl. BTW en inclusief cursusmateriaal en lunch. Voor aangeslotenen van VvE Belang geldt een speciale prijs van € 885,- excl BTW.
Direct inschrijven:
2-daagse vakopleiding VvE Beheer en Bestuur